Як отримати довідку переселенця у Вишгороді

Як отримати довідку переселенця у Вишгороді

Інформує Територіальна оборона Вишгорода: Таку довідку можна отримати за адресою вул. Шолуденка, 6 (там де центральна аптека, піднімайтесь сходинками на другий поверх). За цією адресою знаходиться Управління Соцзахисту райдержадміністрації.

Графік роботи: з 9:00 до 12:00 (понеділок-четвер)Для оформлення довідки переселенця з собою потрібно мати ваш паспорт та ІПН (оригінали)

️Гарячі лінії ТРО ВИШГОРОД: (093) 064 9767, (073) 429 1184, (093) 545 6768

Люди, які вимушено перемістились через активні бойові дії, отримають фінансову допомогу на проживання

Народний депутат Ольга Василевська-Смаглюк опублікувала роз”яснення. Допомога надаватиметься щомісячно з місяця звернення особи на весь період введення воєнного стану плюс один місяць після його припинення у таких розмірах: для осіб з інвалідністю та дітей – 3000 гривень на місяць, для інших осіб – 2000 гривень на місяць.Як отримати?Стати на облік як внутрішньо-переміщена особа та отримати відповідну довідку.

З початку наступного тижня подати заяву до структурного підрозділу з питань соціального захисту населення районних, районних у м. Києві держадміністрацій, виконавчих органів міських, районних у містах рад, уповноваженої особи виконавчого органу сільської, селищної, міської ради або центру надання адміністративних послуг на отримання допомоги на проживання.Допомога на проживання здійснюється через Ощадбанк на банківський рахунок (за стандартом IBAN), який отримувач вказав у заяві на допомогу та не оподатковуватиметься податком на доходи фізичних осіб.

Comments are closed.