Будівництво кондитерського цеху ТОВ «Перший столичний хлібозавод»

«Перший столичний Хлібозавод» був створений 04.12 в Київській області, в селі Вишгородського району, та запущений в експлуатацію того ж року.

Завдяки тісній та злагодженій роботі усіх учасників проекту встановлення компанії, основні ремонтні та підготовчі роботи були проведені в найкоротший термін.
ТОВ «Перший столичний хлібозавод» в Україні розрахований на виробництво хліба в 130 тонн на день.

Компанія постійно вдосконалює власне виробництво та прагне нових звершень у справі виготовлення хлібобулочних виробів.

Ланки хлібозаводу оснащені апаратами від таких відомих німецьких брендів Діосна, словенського Гостол, імпортного Ревент, американського F&S, а також провідної української фірми Краяни.

До торгово-роздрібних точок продукція заводу надходить у двох варіантах: запакованою, та у свіжому вигляді. Доставку товару здійснюють спеціалізовані власні машини.

ТОВ «Перший столичний хлібозавод» України є першим та єдиним заводом, план та розробка якого здійсненна за останніми вимогами хлібобулочної промисловості.

Холдинг «Хлібні інвестиції» запланував зайняти до 8% хлібного ринку всієї країни шляхом запуску цього нового комбінату.

Устаткування та обладнання

08.2010 компанія ввела в роботу лінію по виготовленню булочних виробів, потужність якої склала 5 тонн/добу. Устаткуванням для ланки стали ротаційні шведські печі Ревент, російський апарат для поділу тіста Схід, та шафа для відстоювання українського виробника Акрос.

2013 року відбувся запуск нової лінії по виробництву хлібобулочних виробів – батона «Нива» і хлібного продукту «Родинний». Кількість готової продукції досягає 28 тонн на 1 добу. Дану виробничу гілку забезпечили обладнанням від відомих німецьких, чеських, українських виробників. Вартість такого устаткування склала 1 млн. євро. Всього комбінат має чотири таких лінії.

Також була введена в експлуатацію лінія з виробництва заварних сортів хліба, типу “Бородинський”. Її потужність нараховувала близько 6 тонн продукту на добу. Обладнали виробництво лінії устаткуванням закордонного бренду Ревент.

Додатково був відкритий цех по виготовленню булочних дрібноштучних виробів. Потужність нараховує 8 тонн товару на добу.

Була запущена нова лінія з виробництва житнього хліба. Устаткуванням для неї стало обладнання від словенського бренду Гостол. На лінії встановлено розрізну машинку німецької фірми «HARTMANN», вартістю 300 тис. євро. Загальна вартість такого виробництва склала 1 млн. євро.

Продовжується впровадження наступних інвестиційних проектів:

Будівництво кондитерського цеху ТОВ «Перший столичний хлібозавод» з випуску м’яких кондитерських виробів потужністю 3 тонни на добу, вартість проекту 1,5 млн. євро.

Розширення виробничих потужностей ТОВ «Перший столичний хлібозавод» на 130 нових робочих місць, вартість проекту 3,5-4 млн. євро. Проект передбачає додаткове будівництво цеху, де буде встановлено 4 нових лінії з виробництва хлібобулочних виробів, а саме: житнього хліба, пшеничного та батону. Першу лінію потужністю 25 тонн на добу відкрито в 2016 році, де створено 50 робочих місць і освоєно 150 млн.грн. інвестицій. Запуск другої лінії заплановано на 2018 рік.

 

 

 

Плани на майбутнє

Число всіх інвестицій склало 15 млн. дол. США. На отримані кошти завод запланував розвиток власного виробництва.

В рамках другого етапу інвестицій у завод, планується відкриття цеху з виготовлення кондитерських виробів.

Згідно з планом розвитку хлібокомбінат щороку буде отримувати нове обладнання.

Переглянути продукцію

Адреса

Київська обл., Вишгородський р-н,
с. Нові Петрівці, вул. Соборна, 85,
07354

Comments are closed.